Sarjan nimi on Push the Limit: Harley-Davidson Racing Season 2. Siinä seurataan Harleyn kisatiimiä ja muita kisaajia kaudella 2023 MotoAmerica Mission King of the Baggers -sarjassa. Sarjan tiiseri on katsottavissa tämän jutun lopussa, ja ensimmäinen varsinainen jakso julkaistaan maanantaina 8. huhtikuuta klo 7.00 CT, eli meillä noin 4 aikaan aamuyöllä tiistaina 9.4.

Kuusiosaisen sarjan osat julkaistaan vaiheittain viikon välein. Harley-Davidson-sovellusta käyttävät jäsenet näkevät sen jo tänään klo 18.

Sarjan toisella kaudella seurataan valikoitua joukkoa King of the Baggers -kisaajia läpi kauden. Yhtenä heistä kaikkien aikojen menestyksekkäintä kisaajaa King of the Baggersin historiassa, Harleyn tehdaspilottia, Kyle Wymania. Wyman voitti 7 kisaa kaudella 2023, ja päätyi kolmanneksi kokonaispisteissä. Hän on voittanut 14 kaikista 26 kisasta, mitä on järjestetty sarjan käynnistymisen alusta vuodesta 2021 lähtien, ja voitti myös sen vuoden mestaruuden.

King of the Baggers voittaja 2023 ja puolustava mestari Hayden Gillim sekä kilpa-ajajat James Rispoli, Travis Wyman, Cory West, Jake Lewis, Patricia Fernandez-West, Frankie Garcia ja muita esiintyy myös dokumenttisarjassa.

MotoAmerica Mission King of the Baggers -luokassa ottavat mittaa toisistaan amerikkalaisvalmisteiset V-Twin touring-moottoripyörät, jotka on varustettu katteella ja tuulilasilla sekä satulalaukuilla. Vuonna 2024 sarja laajennettiin 18 kisan mittaiseksi, joita ajetaan aina kaksi per kisaviikonloppu. Ensimmäinen kisa järjestettiin Daytonassa maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Harleyn pahin vastus tulee luonnollisesti oman maan kamaralta eli Indianista. Lähde: Harley-Davidson.

Alla King of the Baggers -dokusarjan tiiseri. Voit katsoa sen myös täällä

Vuoden 2024 MotoAmerica Mission King Of The Baggers -sarjan jäljellä olevat kisat:

Kaksi kisaa joka viikonloppu.

April 12-13: Circuit of The Americas - Austin, Texas (Red Bull Grand Prix of The Americas)
April 19-21: Michelin Raceway Road Atlanta - Braselton, Ga.
May 31-June 2: Road America - Elkhart Lake, Wis.
June 14-16: Brainerd International Raceway - Brainerd, Minn.
July 12-14: WeatherTech Raceway Laguna Seca - Monterey, Calif.
August 16-18: Mid-Ohio Sports Car Course - Lexington, Ohio
September 13-15: Circuit of the Americas - Austin, Texas
September 27-29: New Jersey Motorsports Park - Millville, N.J.